top of page

AMMATTIKEITTIÖIDEN varaosat

Nopea ja luotettava ammattikeittiöiden varaosamyynti:

Ammattikeittiöiden varaosamyynti on Professional Kitchen KK-Service Oy:n erikoisalaa. Tarjoamme laadukkaat ja monipuoliset varaosat niin lämmin- kuin kylmälaitteisiin. Tutustu varaosa-kuvastoomme täällä.

 

Olipa kyseessä ravintola, koulu tai hotelli, meiltä löydät tarvittavat varaosat helposti ja nopeasti. Valikoimamme kattaa kaikki merkit, kuten Electrolux, Porkka, Metos, Rational, Elettrobar, Omniwash, Animo, Brema, Danfoss, Dihr, Dixell, Eliwell, Every Control ja Scotsman.

 

Ammattikeittiöiden varaosavalikoimamme päivittyy jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Palvelemme monipuolisesti eri alojen toimijoita, kuten laivayhtiöitä ja sairaaloita, ja toimitamme varaosia myös muiden huoltoliikkeiden tarpeisiin. 

Laaja valikoima - laadukkaat osat

Laaja valikoimamme takaa sen, että löydät varmasti sopivat osat juuri sinun laitteeseesi. Olipa tarpeesi sitten suuri tai pieni, meiltä saat aina tarvitsemasi varaosat helposti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään valitsemaan oikeat varaosat ja vastaamaan kysymyksiisi. Toimitamme varaosia koko Suomeen!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Olemme täällä auttaaksemme sinua saamaan ammattikeittiösi kuntoon nopeasti ja tehokkaasti. Kun tarvitset ammattikeittiöön varaosia, ota yhteyttä asiantuntevaan tiimiimme!

Ammattikeittiöiden varaosat
bottom of page