top of page

KYLMÄ- JA LÄMMINLAITEHUOLTO

Kylmälaitehuoltoa ammattikeittiöille Kaarinassa, Turussa ja Varsinais-Suomen alueella:

Kylmälaitteiden ongelmat voivat ilmetä odottamatta ja aiheuttaa hankaluuksia liiketoiminnallesi. Olipa kyseessä kylmälaite, joka ei toimi kuten pitäisi, tai yllättävä laitehajoaminen, me olemme valmiina auttamaan.

Professional Kitchen KK-Service Oy on erikoistunut kylmäalan yritys, joka tarjoaa laadukasta kylmälaitehuoltoa yritysasiakkaille 

Turku-Kaarina-akselilla sekä laajemmin koko Varsinais-Suomen alueella. Meillä on pitkä kokemus alalta ja vankka osaaminen ratkaista erilaiset kylmälaitteiden haasteet ammattitaidolla.

Palveluihimme kuuluu niin kylmälaitteiden kuin myös lämpölaitteiden huolto ja korjaus ammattikeittiöissä. Oli laitteesi sitten minkä merkkinen tahansa, meiltä löytyy tarvittava osaaminen sen kuntoon saattamiseksi. Meiltä löytyy myös Tukesin myöntämät yli 3 kg kylmäainetta sisältävien laitteiden kylmäluvat.

Turvallisuus ja ammattitaito ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Meillä on S2-sähköurakointiluvat, mikä varmistaa, että huoltomme ovat sekä tehokkaita että turvallisia. Lisäksi meillä on oma ammattikeittiölaitteiden varaosien maahantuonti, mikä takaa nopean varaosien saatavuuden myös kiireellisissä tilanteissa.

Ota meihin heti yhteyttä, kun yrityksenne kylmä- tai lämminlaite tarvitsee huoltoa tai korjausta!

Kylmälaitehuolto ammattikeittiöille
bottom of page