top of page

AMMATTIKEITTIÖIDEN
KALUSTEET JA ASENNUKSET

Suurkeittiökalusteiden ja -laitteiden asennukset ammattitaitoisesti:

 

Tarjoamme paljon muutakin kuin pelkät kylmälaitteiden huollot, korjaukset ja asennukset. Olemme erikoistuneet suurkeittiö-kalusteiden ja -laitteiden asennuksiin sekä tarvittaviin purkutöihin varmistaaksemme, että koko ammattikeittiösi toimii ja palvelee sinua moitteettomasti.

Laadukkaat asennukset ja purkutyöt

Ammattikeittiökalusteiden ja -laitteiden asennus vaatii tarkkuutta ja osaamista, jotta kaikki toimii suunnitellusti. Meillä on vuosien kokemus suurkeittiöiden asennuksista, ja ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat siitä, että jokainen laite ja kaluste asennetaan oikein ja toimivasti. Jos vanhat kalusteet ja laitteet ovat tiellä uusien asennuksen tiellä, voit luottaa meihin myös purkutöiden suorittajana.

Tyylikkäät ja toimivat ammattikeittiökalusteet

Tarjoamme myös laadukkaat ammattikeittiökalusteet, jotka täyttävät ammattikeittiöiden tarpeet. Pöydät, hyllyt, kaapit ja rosterikalusteet (rst-kalusteet) ovat kaikki saatavilla valikoimassamme. Suunnittelemme ja asennamme kalusteet niin, että ne tukevat keittiösi toiminnallisuutta ja samalla luovat tyylikkään ilmeen.

Räätälöidyt ratkaisut asiakkaan toiveiden mukaisesti

Ymmärrämme, että jokainen keittiö on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka perustuvat juuri sinun tarpeisiisi. Kalusteiden asennukset ja purkutyöt suunnitellaan joustavasti ja yksilöllisesti, jotta lopputulos vastaa odotuksiasi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi. Olipa kyseessä suurkeittiökalusteiden asennus, purkutyöt tai uusien laitteiden käyttöönotto, olemme valmiita auttamaan. Ammattitaitoiset palvelumme takaavat, että keittiösi toimii tehokkaasti ja saumattomasti – juuri niin kuin sen pitääkin.

Ammattikeittön kalusteet ja asennukset KK-Service
bottom of page