Suosittele meitä

Facebook Twitter 15Jaa

Jätä lämmin- ja kylmälaitteiden huolto alan ammattilaiselle!

Suurkeittiökalusteet ja suurkeittiölaitteet Turussa

Kun tarvitset suurkeittiölaitehuoltoa, varaosia tai rst-kalusteita, voit kääntyä Professional Kitchen KK-Service Oy:n puoleen. Meiltä löytyy varaosat ja tarvikkeet ammattikeittiöihin. Lisäksi toimitamme niihin kalusteet, kuten esimerkiksi hyllyt, kaapit ja pöydät, sekä akryyli- ja tekniset muovit. Tarjoamme myös lämmin- ja kylmälaitehuoltoa sekä laiteasennuksia. Suoritamme myös ammattikeittiöiden purku ja -asennustöitä kokonaisvaltaisesti.

Asiakkaisiimme lukeutuvat mm. koulut, päiväkodit, vanhainkodit, sairaalat, laivat ja hotellit. Toimitamme varaosia myös huoltoliikkeille, jotka korjaavat ammattikeittiöiden lämmin- ja kylmälaitteita. Tutustu referensseihimme täältä.

Varaosavarastomme on erittäin kattava, jonka vuoksi voimme taata nopean korjauspalvelun yhdessä ammattitaitoisten ja koulutettujen huoltomiesten kanssa. Meillä on oma varaosien maahantuonti, ja hyvin kattava hankintaverkosto. Tämän ansiosta voimme tarjota laajan valikoiman eri laitevalmistajien varaosia. Suurkeittiölaitehuollot ja kalusteet kannattaa siis hankkia meiltä.

Jos haluat tietää lisää, ota yhteyttä!

Professional Kitchen KK-Service Oy

   Vaskitie 4

20660 LITTOINEN

    020 7900 890

    varaosat@kk-service.fi

huolto@kk-service.fi

Facebook