top of page

Miten toimia kun ammattikeittiönne kylmälaite hajoaa?

Updated: Sep 10, 2023

Kylmälaitteen hajotessa on tärkeää toimia nopeasti ja turvallisesti. Ethän yritä korjata laitetta itse, vaan kutsu ammattilainen paikalle!


Kylmälaitteiden huoltopäivystys

Kun kylmälaite lakkaa toimimasta, ei kannata yrittää korjata sitä omin päin, vaan kutsua ammattilainen paikalle. Kylmäkoneisiin erikoistunut yhtiö on luotettava valinta. Meillä KK-Service Oy:llä on tarvittavat luvat ja vankka, ajantasainen ammattiosaaminen huoltaa ja korjata kylmälaitteet asianmukaisesti. Tämä varmistaa, että laitteesi saadaan pian takaisin toimintakuntoon, ja että työ tehdään turvallisesti.


Yrityksellämme on yli 3 kg:n kylmäluvat, jotka osoittavat pätevyytemme huollon suorittamiseen. Voimme myös ylpeänä viitata tyytyväisten asiakkaidemme referensseihin, jotka vahvistavat laadukkaan työmme. Meillä on myös sähköurakointi S2-luvat, mikä takaa kykymme suoriutua monipuolisista tehtävistä. Haastavatkin toimeksiannot hoituvat tehokkaasti, kun mahdolliset viat osataan korjata ja ennakoivat huollot toteuttaa kokemuksen tuomalla varmuudella.


Huolto ja kylmälaitteiden varaosat samasta paikasta

Kun valitset meidän ammattitaitomme, voit luottaa siihen, että kylmälaitteesi ovat hyvissä käsissä. Huollon lisäksi tarjoamme myös kylmälaitteiden varaosia. Meillä on laaja valikoima varaosia eri laitemerkeille, mm.:


ALPENINOX - ALTO-SHAAM - ANIMO - BRAVILOR BONAMAT - BREMA - COFFEE QUEEN COLGED - COMENDA - CONVOTHERM - DITO ELECTROLUX - ELECTROLUX - ELETTROBAR -EVERLASTING - FAGOR - FOSTER - FRI FRI - FRIULINOX - FRYMASTER - GAMKO - GASTROFIT - HATCO - HENNY PENNY - HOBART - ICEMATIC - ICE-O-MATIC - IME OMNIWASH - KÜPPERSBUSCH - LAINOX - MANITOWOC - MASTERFROST - MEIKO - MELITTA - MERRYCHEF - METOS - OEM - POLARIS - PORKKA - RATIONAL - ROBOT - COUPE - SCOTSMAN - SIMAG - UGOLINI - WINTERHALTER - ZANUSSI


Riippumatta kylmälaitteesi merkistä, voimme tarjota tarvittavat varaosat ja asiantuntevan huoltotyön. Toimitamme kylmälaitteiden varaosio koko Suomeen.


keep it cool!

Kylmälaitteen äkillinen hajoaminen tai sen toimintaa ylläpitävän huollon laiminlyönti voi aiheuttaa ikäviä ongelmia. Esimerkiksi kylmäkoneen sulaminen tai lämpeneminen saattaa lisätä tuotehävikkiä ja pahimmillaan asiakkaat joutuvat kärsimään laitevioista, kun tuotteita ei pystytä toimittamaan ajallaan. Huoltamaton laite on myös tulipaloriski, se syö enemmän energiaa ja siten kustannuksia.


Jos ammattikeittiönne kylmälaite antaa periksi, ota heti yhteyttä meihin. Nopea toimintamme ja ammattilaistemme apu varmistavat, että kylmälaitteesi saadaan pian takaisin toimintakuntoon ja että sinä voit jatkaa liiketoimintaasi ilman keskeytyksiä. Palvelualueemme keskittyy Turkuun, Kaarinaan sekä muualle Varsinais-Suomeen.

1. Soita: 02 0790 0890

- päivystysaikoina (viikonloput & arkipyhät klo 9-17) soita: 040 352 4073

2. Anna meille perustiedot kylmälaitteestanne ja sovitaan huoltoaika

3. Me ilmestymme paikalle ja teemme tarvittavat huoltotoimenpiteetKK-Service Oy on kotimainen v. 2006 perustettu perheyritys, joka tarjoaa kattavia lämmin- ja kylmälaitteiden huoltopalveluita kaikenlaisille ammattikeittiöille Varsinais-Suomen alueella.


19 views0 comments

Comments


bottom of page