Suosittele meitä

Facebook Twitter 15Jaa

Jätä lämmin- ja kylmälaitteiden huolto alan ammattilaiselle!

Monipuolista kylmälaitehuoltoa ammattikeittiöille
Kaarinassa, Turussa ja Varsinais-Suomen alueella

Kylmälaitehuolto, Turku ja Kaarina

Kaikille merkeille Varsinais-Suomen alueella

Kun kylmälaite ei toimi kuten pitäisi, laite hajoaa yllättäen tai edessä on kylmälaitteen lakisääteinen vuototarkastus, Professional Kitchen KK-Service Oy on oikea yritys korjaamaan viat ja tekemään tarkastukset. Olemme pätevöitynyt kylmäalan yritys, jolle kylmälaitehuolto Turku-Kaarina-akselilla sekä muun Varsinais-Suomen alueella on arkipäivää.


Huollamme ja korjaamme ammattikeittiöiden kylmälaitteita (myös lämpölaitteita) merkkiin katsomatta. Meille on myönnetty Tukesin hyväksymät yli 3 kg:n kylmäluvat eli huollamme vähintään 3 kg kylmäainetta sisältäviä laitteita. Lisäksi meillä on S2-sähköurakointiluvat, ja oma ammattikeittiölaitteiden varaosien maahantuonti varmistaa nopean saatavuuden tiukoissa tilanteissa.


Ota yhteyttä, kun kylmälaitteiden huolto on ajankohtaista tai kylmälaitteen korjaus tarvitsee kokeneen ammattilaisen käsiä! Meillä on ollut ilo palvella useita suuriakin toimijoita vuosien varrella – muutamiin asiakkaisiimme voit tutustua referenssit-osiossa.

Päivystys akuuteissa tilanteissa

Kylmälaitteen äkillinen hajoaminen tai sen toimintaa ylläpitävän huollon laiminlyönti voi aiheuttaa ikäviä ongelmia. Esimerkiksi kylmäkoneen sulaminen tai lämpeneminen saattaa lisätä tuotehävikkiä ja pahimmillaan asiakkaat joutuvat kärsimään laitevioista, kun tuotteita ei pystytä toimittamaan ajallaan. Huoltamaton laite on myös tulipaloriski, se syö enemmän energiaa ja siten kustannuksia.

Meiltä saat kylmälaitehuoltoa Turun seudulla päivystysluonteisesti. Päivystysnumeromme on 040 352 4073. Soita milloin tahansa, kun vika vaatii pikaista korjausta!Meiltä myös asennukset sekä suurkeittiökalusteet ja -laitteet

Kylmälaitteiden huoltojen ja korjausten lisäksi asennamme ammattikeittiöiden kylmälaitteita sekä teemme tarvittavat purkutyöt kaiken kattavasti. Niin ikään meiltä saa ammattikeittiökalusteet, kuten pöydät, hyllyt ja kaapit, myös rst-kalusteet. 


Kalusteiden asennukset ja mahdollisten vanhojen kalusteiden purku-urakat kuuluvat luonnollisesti palveluumme. Jokainen työ on räätälöitävissä joustavasti asiakkaan toiveiden mukaan. Kerro omista tarpeistasi, ryhdymme ilomielin työhön!

Kylmäkoneisiin erikoistunut yhtiö on luotettava valinta

Sillä tiedät saavasi toimialan vahvan asiantuntijan, joka on perehtynyt kyseisiin tehtäviin ja joka hallitsee alan uusimmat, parhaimmat työmenetelmät. Haastavatkin toimeksiannot hoituvat tehokkaasti, kun mahdolliset viat osataan korjata ja ennakoivat huollot toteuttaa kokemuksen tuomalla varmuudella. 


Ota meihin yhteyttä, kun kylmälaitehuolto Turku-Kaarina- tai muun Varsinais-Suomen alueella on tarpeen. Tiedustele myös tuotteistamme ja palveluistamme lisää, jos varaosat kylmälaitteeseen ovat hakusessa tai suurkeittiökalusteet tarvitsevat toimittajaa sekä asentajaa.