Suosittele meitä

Facebook Twitter 15Jaa

Jätä lämmin- ja kylmälaitteiden huolto alan ammattilaiselle!

Nopea ja luotettava ammattikeittiöiden varaosamyynti

Ammattikeittiöiden varaosamyynti on Professional Kitchen KK-Service Oy:n erikoisalaa. Meiltä saat tarvittavat varaosat niin lämmin- kuin kylmälaitteisiinkin, olipa kyseessä sitten ravintola, koulu tai hotelli. Valikoimastamme löydät varaosat kaikille merkeille, kuten Electrolux, Porkka, Metos, Rational, Elettrobar, Omniwash, Animo, Brema, Danfoss, Dihr, Dixell, Eliwell, Every Control ja Scotsman. Toimimme ammattikeittiöiden varaosien maahantuojana. Valikoimamme päivittyy ja laajenee jatkuvasti - otamme uusia osia valikoimaamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Sopimusasiakkaisiimme kuuluvat muun muassa laivayhtiöt ja sairaalat. Toimitamme varaosia myös muiden huoltoliikkeiden tarpeisiin. Varaosamyyntimme toimii maanlaajuisesti. Toimitamme varaosat nopeasti ja luotettavasti minne päin Suomea tahansa.

Kysy lisää valikoimastamme, kun tarvitset varaosia ammattikeittiölaitteisiisi. Laajasta valikoimastamme löydät sopivat osat laitteeseen kuin laitteeseen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa neuvoa sinua oikean osan valinnassa.


Asiantunteva huolto ammattikeittiön laitteille

Varaosamyynnin ja maahantuonnin lisäksi toimimme täyden palvelun asennus- ja huoltoliikkeenä. Huollamme ammattikeittiöiden, kuten hotellien, ravintoloiden, sairaaloiden ja koulujen, kylmä- ja kuumalaitteet ammattitaidolla. Meillä on laaja kokemus erilaisista korjaus- ja asennustöistä sekä keittiölaitteiden ylläpitohuollosta. Koska toimimme ammattikeittiöiden varaosien maahantuojana, saat tarvittavat varaosat nopeasti akuutteihinkin tilanteisiin. Toimitamme varaosat ja korjaamme laitteesi pikaisesti, jotta et joudu kärsimään turhista tauoista tuotannossasi ja pääset nopeasti takaisin töihin. Korjauspalvelumme toimii koko Varsinais-Suomen alueella. Päivystävästä palvelunumerostamme saat meidät kiinni milloin tahansa.

Suoritamme myös ammattikeittiöiden asennuksen ja purkutyöt. Meidän kauttamme saat tarvitsemasi ammattikeittiökalusteet asiantuntijan asentamana.Ammattikeittiöiden asennusta, huoltoa ja varaosia pitkällä kokemuksella

Professional Kitchen KK-Service Oy on vuonna 2006 perustettu perheyritys Kaarinasta. Olemme asiakaslähtöinen, täyden palvelu asennus- ja huoltoliike. Erikoisalaamme on ammattikeittiöiden varaosamyynti, varaosien maahantuonti, keittiöiden kylmä- ja lämpölaitteiden huolto sekä suurkeittiöiden asennus. Huolto- ja asennuspalvelumme toimii Varsinais-Suomen alueella, varaosamyynti on maanlaajuista.

Asiakkaitamme ovat muun muassa laivayhtiöt, sairaalat, hotellit, ravintolat ja huoltoliikkeet sekä muut ammattikeittiövälineitä käyttävät tahot. Pystymme korjaamaan ja asentamaan kaiken merkkiset keittiölaitteet.

Meiltä saat siis kokonaisvaltaisen palvelun kalusteista varaosiin ja asennuksesta huoltoon - kaikki kätevästi yhden katon alta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää asiantuntevalta tiimiltämme! Autamme sinua saamaan keittiölaitteesi kuntoon nopeasti ja luotettavasti.